Det er lenge siden dere har hørt fra meg nå, men det er liksom ikke så mye å rapportere lengre. Et halvt år etter operasjonen er livet tilbake til normalen.

Kvalmen har for det meste sluppet taket, endelig. Det hender den dukker opp, men ikke på langt nær så intenst som før og slett ikke like lenge av gangen. 
Men jeg var litt spent på julemiddagen. Ville jeg få vondt i magen eller bli kvalm av å spise så tung mat og enda viktigere, hvordan ville det være å svelge pinnekjøtt? 
Nå har jeg ikke opplevd noe særlig svelge problemer i det hele tatt etter operasjonen, men jeg tygger alltid maten ekstra godt for å være sikker. Det er ikke alltid like lett med pinnekjøtt, men jeg måtte jo selvsagt spise julemiddag!

Og det gikk kjempe bra det! Jeg spiste og koste meg helt uten problemer. Det eneste som var kjedelig var at jeg ikke klarte å spise så mye, for jeg blir fortsatt fort mett. Et luksusproblem man ikke en gang burde nevne, men jeg nevner det fordi det er en del av livet etter operasjonen. Porsjonene er mye mindre enn det jeg klarte å spise før operasjonen. Riktignok ikke det siste halvannet året før operasjonen, da klarte jeg knapt å spise det i hele tatt, men den gangen jeg spiste normalt så spiste jeg mye mer enn jeg klarer nå. Det viser jo også tydelig på vekten, noe jeg er særdeles fornøyd med! 
 

Jeg har ikke egentlig noe mer å komme med i dag. Kanskje blir dette siste oppdatering her på bloggen, det får tiden vise. Jeg vil i alle fall takke deg for at du har tatt deg tid til å lese og ønske deg en fortsatt fin jul.