Mandag……. Ny dag, nye muligheter. Ny uke, nye muligheter. Første dagen i resten av mitt liv og alt det der. Kanskje en god dag for å tillegge seg gode vaner? Eller å endre litt på allerede innarbeidede vaner er kanskje bedre å si.

Om jeg lykkes bedre denne gang enn de ørtenhundreogfjorten gangene jeg allerede har prøvd er høyst usikkert, men motivasjonen er i alle fall på topp. Det har den for så vidt vært hver gang, men situasjonen er ikke helt den samme lengre og kanskje er det endringen jeg trengte for å klare det.

 

Jeg vet ikke, og jeg har mange hindre å overkomme på veien, men jeg ser absolutt en lysning der fremme et sted.

Den største endringen i min hverdag er at jeg har fått meg jobb. Fast jobb!
Det er en bitte liten stilling på 5% i barneparken på treningssenteret mitt og jeg elsker det. Jeg elsker følelsen av å skulle på jobb. Jeg elsker å kunne si at jeg skal på eller har vært på jobb. Jeg elsker kollegaene mine. Jeg elsker atmosfæren på treningssenteret og jeg elsker å være en del av det miljøet. Men jeg kjenner litt på at pr. i dag så er jeg “hun tjukke” som jobber på treningssenteret. Ikke at noen har sagt det til meg, men det er det jeg føler. For alle de kiloene jeg gikk ned når spiserørsbrokket gjorde meg syk har jo komt tilbake så jeg er i kategorien overvektig igjen. Og jeg skal ikke jobbe på et treningssenter og samtidig være overvektig. Jeg nekter! Så nå er det å spise riktig, loggføre alt jeg spiser og trene. Jeg skal ned 19 kilo og jeg skal gjøre det på riktig måte! Ett av mange hindre for å komme dit jeg vil være, men absolutt det største og viktigste.

 

Klem Cissi

Jeg tror det er etter et halvt års inaktivitet at blogg.no sletter bloggen og jeg er faretruende nært det nå. Og jeg vil jo så gjerne beholde den. Vil så gjerne fortsette å blogge, jeg må bare komme i gang igjen. Og det skal jeg nå, sånn helt på ordentlig. Det er bare et par ting jeg må finne ut av og få på plass først så i mellomtiden håper jeg at jeg har spart meg litt tid med dette tulle innlegget, som selvfølgelig blir slettet igjen når jeg begynner å blogge for alvor igjen.